Bygg en företagssajt

web designEtt bra sätt att synas mer och bygga ett större förtroende för dina kunder är att bygga en företagssajt. Här kan du sälja din produkter eller tjänster. Eller bara berätta om vad ditt företag gör och hur man kontaktar dig.

Varför?

En företagssajt ger dig större chanser att få fler nya kunder. Dina kunder ska kunna söka på ditt företag och gå in på en webbsajt som beskriver hela din verksamhet och varför man ska välja just ditt företag.Om ditt företag inte har någon företagssajt så kan många se det som oseriöst. Att lägga lite tid på en företagssajt ger bilden av ett mer seriöst företag.

Hur gör man?

När man ska bygga en företagssajt så är det viktigt att börja rätt. Oavsett hur snygg din sajt är så måste den vara användarvänlig och lätt att sköta. Om dina besökare inte vet hur man gör för att till exempel köpa dina produkter så går dom snabbt vidare till dina konkurrenter. Börja med bra funktioner för att sedan designa efter det.Vad vill du att dina kunder ska hitta på din sajt och vad behöver dina kunder? Om du vill att dina besökare ska förstå att din sajt handlar om din verkstad så måste det synas direkt. En besökare ska inte behöva gå längst ner på sidan och klicka på flera olika länkar för att kunna läsa om eran verkstad.