Smidiga verktyg för dig som behöver borra i jorden

Ska du gräva och borra i marken behöver du rejäla verktyg. Exempelvis en hydraulhammare kan vara mycket användbar och underlätta det tuffa arbetet med att borra i jorden. Speciellt under de kallare månaderna behöver du extra kraft för att ta dig ner i marken.

Gräva i jorden vid tjäle

När det är tjäle i marken innebär det att det vatten som finns i marken har fryst till is. Det här är något som inträffar på vintern i kallare klimat, som exempelvis här i Sverige. Tjälen kan också nå olika långt ner i marken, beroende på hur långt kylan har trängt ner i marken.

Det som händer när det blir tjäle i marken är att den blir väldigt mycket svårare att gräva i. Det är näst intill ett måste att använda verktyg med ordentlig kraft för att kunna komma ner i marken.

Hyr en jordborr

En jordborr eller hydraulhammare är kanske inget som du använder varje dag. Därför kan det vara smidigt att kunna hyra en de tillfällen som du behöver. Det är en lösning som är både smidig och blir billigare än att köpa en egen. Kolla in dessa jordborrar och se vilken som passar för ditt grävjobb.