Underhåll och service av företagets fastighetstak

Vare sig du har planer på att byta tak eller att underhålla ett befintligt tak är det en god idé att få hjälp av experter. Var du än befinner dig i vårt avlånga land finns det proffs inom takunderhållsbranschen att kontakta!

Spara pengar när du satsar på takunderhåll

Det är rekommenderat att titta till ditt tak en gång per år. Då undviker du att problem förvärras och kan hitta lösningar innan det är försent.

Detta gäller både för papp-, plåt- samt tegeltak, och lyckligtvis nog finns det tvättäkta experter att anlita. Det du kan göra är att teckna ett serviceavtal och på så vis säkerställa att du tar hand om taket på bästa sätt.

Mossbehandling för ett snyggt tak

När du regelbundet ser till taket garanterar du att byggnaden får en längre livslängd. En stor bov är mossa som kan börja växa på fastighetens tak. Detta påverkar nämligen hållbarheten, så du bör vid åtskilda tillfällen ta tag i det här problemet.

En lösning är att göra rent pannorna för att därefter mossbehandla taket. Det är fullt möjligt att anlita experter som fixar allting åt dig, så ett skinande rent tak är inte långt borta. Med mossan avlägsnad kan du förvänta dig ett tak som håller under en lång tid framöver.