Företagare och fastighetsägare

Som företagare så kanske du även står med en fastighet där din verksamhet bedrivs, i så fall så är det inte bara företaget som måste ses över och hållas koll på utan även den byggnad företaget finns i. För att allt ska flyta på smärtfritt så kan det vara skönt att anlita en fastighetsskötare som tar hand om det dagliga i fastigheten.

office

Som företagare och fastighetsägare så kan det vara så att man bildat ett bolag som står för fastigheten och att det andra företaget hyr av det så kallade fastighetsbolaget. Ett smidigt sätt att hålla isär verksamheterna. Den som äger en fastighet vet att det kan vara problem ibland och finns det en fastighetsskötare så kanske denne kan lösa det mesta som uppstår, ibland så krävs det att man tar in hjälp utifrån. Det kan röra sig om kluckande från vasken och att det är stopp i avloppet som måste åtgärdas.

Med egna lokaler så kan det så mycket enklare vid omorganisationer och ny personal, enkelt att bygga om eller fixa till så att fler får plats på något smidigt sätt. Det behöver inte skickas en förfrågan till någon hyresvärd för att veta om det är möjligt med ombyggnationer, om man inte har riktigt bra hyresvärdar vill säga. Nackdelen kan vara att det kan bli stora kostnader om något stor fel inträffar. Oavsett vilket så kan det vara trevligt att ha en fungerande fastighet med kontor anpassade efter den verksamhet man bedriver.