Dag för lokalbyte för företaget

Börjar lokalerna ni befinner er i vara för små? Har ni som företag vuxit de senaste åren så kostymen ni befinner er i inte passar den verksamhet som bedriv, vilket angenämt problem ni sitter med.

Att växa som företag kan innebära stora förändringar, har man en industri av något slag och lokalerna börjar bli trångbodda så kan det vara ett stort jobb att flytta hela verksamheten till någonting nytt. Det kan också ta tid att hitta det perfekta stället för var man kan tänkas flytta till. Det finns många bra lediga industrilokaler, frågan är om de passar er verksamhet.

Om ni funnit lokaler som ni ska flytta till så gäller det att planera flytten så det blir så smidigt som möjligt, det kan vara så att det får ske i etapper så att verksamheten inte blir allt för lidande. Sätt ihop en arbetsgrupp som får jobba med flytten och se till så att allt flyter på så bra det bara går. Informera också alla under tiden vad som händer så att man vet vad som är aktuellt och vilka som ska flytta när.

Är man ett fåmansföretag så kanske man har större möjligheter att kunna välja vilka lokaler man vill, men även här så ska man absolut vara kräsen och inte välja första bästa utan kolla upp vad som finns och vad som skulle kunna vara bästa lokalen just för företaget. Att hitta en bra lokal är viktigt för både dig som företagare och de anställda. En trivsam miljö där både kunder, anställda och företag trivs underlättar.