Bra molntjänster för företag

Molntjänster kan hjälpa ditt företag att verkligen få igång informationseffektiviteten. Det gäller att nyttja den teknik som finns för att kunna växa. Det finns riktigt bra verktyg som kan visa sig vara väldigt viktiga för ditt företag. För vissa branscher är det såklart viktigare än för andra, men det är få branscher som inte har någon nytta av molntjänster.shutterstock_436379713Det finns massvis av schyssta molntjänster. InternetWorld har listat några riktigt bra alternativ för företag. Nedan kommer exempel på tre av de mest användbara tjänsterna.

Google App Engine

Det är klart att Google har en del att säga till om när det kommer till molntjänster. Deras App Engine låter dig lagra information på ett smidigt sätt. Det finns även andra bra funktioner. Till exempel finns det en skalning som fungerar automatiskt. Att verifiera användare är också enkelt med tjänsten.

ReQtest

ReQtest kräver inte att du installerar programvara vid alla tillfällen. Trots det är det en kraftfull programvara som tillhör de bästa i branschen. Det finns några funktioner som är lite mer simpla. Sedan finns det en del funktioner som är avancerade och där kan det vara bra med en kurs. Det finns bra företag som erbjuder smidiga utbildningar i ReQtest.

Fortnox

Fortnox är ett exempel på en molntjänst som underlättar för fakturering och alla möjliga sorters bokföring. Det är dessutom en svensk produkt, vilket ju är lite extra roligt. Det är integrationen mellan de olika funktionerna i molntjänsten som gör att den fungerar så pass bra.

Bra för både nya och etablerade företag

Att ta hjälp av molntjänster är något som både nya och etablerade företag borde göra. Som nykomling kan det vara bra att komma igång med smidiga system direkt från starten för att slänga sig in i den hårda konkurrensen. För ett redan etablerat företag är molntjänster bra för utvecklingen och effektiviseringen av företaget.